Over mij

Sinds 1 januari 2009 ben ik mijn leuke eigen bedrijf begonnen als behang(st)er.

U zorgt voor het behang, de juiste lijm en schone wanden en ik breng vervolgens het behang aan op de wanden. Bij nieuwbouw is het tevens noodzakelijk de wanden te behandelen met voorstrijk, dit wil ik eventueel wel voor u aanbrengen.
Indien nodig reken ik eerst voor u uit hoeveel rollen u nodig bent. Voordat de klus kan beginnen kom ik bij u thuis om alvast een indicatie van de kosten te geven om eventuele verrassingen achteraf te voorkomen, zo weet u altijd waar u aan toe bent als ik uw behangklus aanneem.

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan met diverse behangsoorten (vlies, papier, glasweefsel) en vele 'obstakels' (ramen, buizen, radiatoren en  stopcontacten) was het moment gekomen om voor mezelf te beginnen. 
Een aantal merken behang springen er voor mij uit als het om kwaliteit gaat en dat zijn Eijffinger (papier/smart paper) Dutch en Voca (vlies/vinyl) en natuurlijk plak ik bij voorkeur met de lijmen uit het gele pakje (Perfax). Voor ideeën kunt u kijken op de website van bovengenoemde merken maar ook op de website van kleurmijninterieur.nl


jackelien@kpnmail.nl